A magas fűtésszámlát a feleslegesen elhasznált energia okozza. Miért használunk több energiát? Mert fázunk!! De miért?  Ennek lehet oka az, hogy az épület falazatainak, padlójának, födémének hőszigetelő értéke túlságosan alacsony, és ezeken a jő hővezető helyeken eláramló meleggel az utcát, vagy a szomszéd lakást fűtjük A rosszul hőszigetelt padlókon pedig fázik a lábunk.  Ha hideg az épület fala, akkor pedig a hőérzetünk kellemetlen függetlenül attól, hogy a levegő hőmérséklete ideális.
A penészesedést egyéb okokon felül a rosszul hőszigetelt épületelemek okozhatják, ugyanis a hideg falfelületeken (harmatponti hőmérséklet alatti) a kicsapódó párás felületek megtelepszenek a gomba spórák.

Ezek a jelek  nagy valószínűséggel az épület hőszigetelésének valamilyen hibájára utalnak.
A rosszul hőszigetelt épületek energia felhasználása többszöröse lehet egy jól hőszigetelt épületnél. 

Az épület hőszigetelési állapotát, hibáit gyorsan, tisztán, nagy magabiztossággal egy HŐKAMERÁS vizsgálattal lehet megállapítani. A vizsgálatot képzett szakembereink pár óra alatt ( az ingatlan méretétől függően általában 2-3 óra) elvégzik, és Ön már a helyszínen azonnal tájékozódhat az ingatlan hő térképe alapján annak hőszigetelési állapotáról. Ezt egy professzionális, speciális thermo kamera segítségével tudjuk Önöknek elvégezni, melynek felvételeit a helyszínen egy számítógép egy sokat tudó szoftver segítségével azonnal ki tud értékelni. A helyszínen szóbeli kiértékeléssel, illetve a későbbiekben a felvételek írásos kiértékelésével kaphatnak képet a hőszigetelés állapotáról.

Mire jó a hőkamera?

· falazat ellenőrzése, hőszigetelések ellenőrzése

· a hőszigetelés szükségességének ellenőrzése

· nyílászárók hiányosságainak kivizsgálása

· hőhidak feltérképezése

· nedvesedés, penészesedés okainak feltárása

· födémek, tetőterek vizsgálata

· elektromos rendszer hibáinak felderítése

· vízszivárgás, padlófűtés, falfűtés sérülések könnyű felismerése

A vizsgálat során feltárt hibák szinte milliméter pontosan meghatározhatóak, így a bontással járó javítások jelentős költség és bontás megtakarítással végezhetők el. Gondolja csak el, ha egy falfűtésben, vagy padlófűtésben kell megkeresni a szivárgást. A nyílászáróknál is láthatóvá tehetők a tömítetlenségek, stb.

Amit kínálunk:

· Hőkamerás vizsgálat helyszíni szóbeli kiértékeléssel

· Hőkamerás vizsgálat az irodánkban történő kiértékeléssel, az eredményről részletes írásos anyagot továbbítjuk a megrendelőnek (elektronikus formában, email/CD)

· Hőkamerás vizsgálat az irodánkban történő kiértékeléssel, az eredményről részletes írásos anyagot továbbítjuk a megrendelőnek nyomtatott formában postai úton

· Épület energetikai tanúsítvány készítése, dokumentálás.

Szövegdoboz: 176/2008-as kormányrendelet „Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról”

vizesfal.com

Száraz házak véglegesen!

Mire jó a hőkamera?

Termék adatai

Hívjon telefonon!

06-20-530-7555

Vizes falak utólagos szigetelése, vízszigetelése.

Írjon e.mailt!

Nagy Károly A vizes, nedves, penészes és dohos falak szakértője

Salétromos, vizes, épületek, pincék szakszerű szigetelése és vakolatjavítása. Talajvíz és rétegvíz elleni szigetelés.